Olaplex

Beschadigd haar?!.

OLAPLEX IS THE BEST THING That came INTO OUR INDUSTRY FOR YEARS.

Wat is olaplex?

Olaplex bestaat uit één enkel actief ingrediënt. Olaplex werkt doordat het in staat is gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Dit kan voor, tijdens of na thermische, mechanische of chemische behandelingen. Het resultaat van Olaplex is blijvend! Olaplex is de enige in zijn soort met 8 wereldwijde patenten die binnenkort gepubliceerd zullen worden. Olaplex bevat geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

 

Met Olaplex kun je een stap verder gaan zonder de gebruikelijke schade. Door het product vaak te gebruiken, ontdek je vanzelf welke methoden voor jou het beste werken.

OLAPLEX VELE TOEPASSINGEN

Olaplex kan gebruikt worden bij onwijs veel behandelingen. Highlights met folie, balayage, blonderen, kleuringen, toners en permanenten. Allemaal chemische behandelingen waar Olaplex aan toegevoegd kan worden om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden.

ONTKLEURING OP DE HOOFDHUID:

Olaplex kan zonder problemen worden toegevoegd aan een aanzetontkleuring. Heb je normaal last van een gevoelige hoofdhuid? Olaplex biedt geen extra bescherming tegen een gevoelige hoofdhuid.

EXTENSIONS:

Olaplex werkt perfect op extensions.

SCHADE BEPERKING:

Wat te doen als je gekleurd wilt worden maar je hebt zeer beschadigd en overbehandeld haar? Wij adviseren de Olaplex Treatment. Dit is een behandeling waarbij de kapper een verdunde Olaplex formule op het haar aanbrengt gevolgd door Olaplex No.2.Dit kan door de verf of als losse kuur worden toegepast.

NO.3 HAIR PERFECTOR:

Ontstaan uit de vraag van consumenten die een beetje Olaplex mee naar huis willen nemen, is de Olaplex No. 3 Hair Perfector (100ml) ontwikkeld. Dit is een volledig optioneel product. De Olaplex No.1 en No. 2 werken ook zonder dit optionele product. Doordat verbindingen in het haar continu gebroken worden door thermische styling, mechanische styling of door kleur-, permanent- en relaxerbehandelingen verdwijnt de integriteit, sterkte, glans en zachtheid in een paar weken tot een maand, afhankelijk van hoe het haar is behandeld. De No. 3 Hair Perfector zorgt ervoor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van haar bewaard blijft tot de volgende behandeling in de salon.

 

INSTRUCTIES VOOR DE TAKE HOME NO.3:

 

Je dient een rijkelijke hoeveelheid van het product aan te brengen op handdoekdroog haar. Daarna kam je het haar door en laat je het product 10 minuten inwerken. Vervolgens spoelt je het product uit en was je het haar met shampoo en conditioner. Olaplex No. 3 Hair Perfector is geen conditioner die je in het haar mag laten zitten, het moet erna altijd worden gewassen. Hoe langer je het product laat inwerken, hoe beter de resultaten. Mag meer dan één keer per week worden gebruikt.

 

WAT GEBEURT ER ALS IK OLAPLEX EEN PAAR KEER OP BESCHADIGD HAAR GEBRUIK EN ER DAN MEE STOP?

Zullen de verbindingen die werden gemaakt opnieuw breken waardoor ook mijn haar gaat breken? Deze vraag wordt vaak gesteld en het antwoord is nee. De bescherming die Olaplex biedt, is permanent. Zelfs als je het product niet langer gebruikt.

 

bron: Olaplex nederland

 

Consument informatie Olaplex

Get in touch

Locatie

mercuriusplein 2, 9401 EM Assen

Contact

Telefoon nummer: 0592-869898

Email : crazyhair.info@gmail.com

openingstijden

dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 18.00 uur 

Zaterdag 9.00 – 16.00 uur